Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Als er door de koper (hierna te noemen: klant) opdracht gegeven wordt aan de verkoper (hierna te noemen De Vegabar) om één of meerdere producten te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst (hierna te noemen: bestelling) die wettelijk bindend is. De Vegabar levert vers, bereide producten.

Bezorgen
De Vegabar draagt zorg voor een goede levering van de bestelde producten op de door klant gekozen leverdatum en -adres. De Vegabar levert op donderdag tot en met zondag tussen 16.30 en 18.30 uur. De klant dient tot de levering bereikbaar te zijn op het opgegeven telefoonnummer. De klant dient op de dag van levering tussen 16.30 – 18.30 uur aanwezig te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen.

Bezorggebied
De Vegabar levert in een bezorggebied rondom IJsselstein. Het bezorggebied kan wijzigen door onvoorziene omstandigheden.

Bezorgkosten
De Vegabar brengt bij elke bestelling bezorgkosten in rekening.

Afhalen in IJsselstein
De klant kan er tijdens de bestelling voor kiezen om de bestelling op te halen in IJsselstein. De bestelling kan op de dag van levering tussen 16.30  – 18.30 uur afgehaald worden bij het afhaalpunt. Het afhaalpunt is Brasserie 1560, Weidstraat 1 – 3 in IJsselstein. Voor afhalen worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

Prijzen
Prijzen op de website van De Vegabar zijn vaste prijzen en worden vermeld in Euro’s. De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief bezorgkosten. De Vegabar hanteert een minimum orderbedrag.

Betaling
Betaling van het verschuldigde bedrag inclusief bezorgkosten dient te geschieden per iDEAL. Producten worden gedurende het bestelproces op de website 30 minuten voor de klant gereserveerd. Mocht De Vegabar na 30 minuten geen betaling hebben ontvangen, dan vervalt automatisch de reservering. De bestelling is definitief als de betaling ontvangen is.

Annulering
Bestellingen kunnen tot uiterlijk 24 uur voor de leverdatum per e-mail geannuleerd worden door de klant. Het aankoopbedrag zal in dat geval de eerstvolgende werkweek geretourneerd worden.

De Vegabar heeft het recht de bestelling te annuleren als de klant zich niet aan de algemene voorwaarden houdt of onjuiste contactgegevens heeft doorgegeven. In dit geval staat het De Vegabar vrij toekomstige bestellingen te weigeren. De Vegabar heeft het recht de bestelling te annuleren indien het product uitverkocht is of in het geval van onvoorziene omstandigheden.

Annuleringskosten
Bij annulering door de klant binnen 24 uur voor de leverdatum worden de kosten inclusief bezorgkosten 100% in rekening gebracht. Bij weigering aan de deur, “niet thuis” of “niet opgehaald” worden de kosten inclusief bezorgkosten 100% in rekening gebracht.

Retourzending
De bestelde producten kunnen niet retour gezonden worden.

Voedselveiligheid
De Vegabar garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de bereiding en bezorging van de producten veel zorg is besteed. De producten dienen op de dag van levering genuttigd te worden.

Allergenen
De producten worden bereid in een keuken waar ook producten, zoals tarwe, eieren en noten verwerkt worden. De Vegabar houdt allergenen zorgvuldig gescheiden, maar kan niet garanderen dat producten vrij van allergenen zijn.

Aansprakelijkheid
De Vegabar is niet aansprakelijk voor schade toegebracht door verkeerd gebruik van de geleverde producten. De Vegabar is niet aansprakelijk voor de schade toegebracht door onzorgvuldigheid van de klant. De Vegabar is niet aansprakelijk voor een uitgestelde levering door onvoorziene omstandigheden, zoals verkeersdrukte, slechte weersomstandigheden of pech.

Disclaimer
De op de website getoonde informatie wordt door De Vegabar met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. De Vegabar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van de website. De Vegabar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van De Vegabar opgenomen informatie en prijzen. Aan foto’s op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoewel De Vegabar alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is De Vegabar niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden. Verwijzingen naar sites die niet door De Vegabar worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel De Vegabar uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door De Vegabar worden onderhouden wordt afgewezen.

De Vegabar
Weidstraat 1 – 3
3401 DL  IJSSELSTEIN
KvK 30200793
BTW NL814474287B01
info@devegabar.nl

IJsselstein, 27 januari 2021

www.devegabar.nl

Pin It on Pinterest